Hyväntuulen Hevoslaakson Talli

Punatiilinen tallirakennus on rakennettu vuonna 1967 alunperin navetaksi ja siitä vuosien mittaan hevosten kodiksi. Tallissa on 14 karsinaa ja vesiboxi, tallitupa jossa on nukkumatilat 10 hevosihmiselle, rehuvarasto, varusteiden pesuhuone, heinälato, tallin ylinen ja kissojen koti, todella iso varustehuone, tallikahvio, kunnon keittiö, erillinen loimien kuivaushuone, ja paljon muuta kivaa kaksi- ja nelijalkaisille. 


Sisäänkäynti tallille

Pihatallit II-V

II Tallin vieressä pihatalli "kakkosessa" asuu tällä hetkellä 3 ihanaa, söpöä shettisruunaa Eppu, Teppo ja Nappy. Astuva orimme Hoppis (H. T. Hope Star 2003) muutti tallin toisessa päässä olevaan kesäkotiinsa.

III Pertin ponit asuvat pihatalli" kolmosessa". Seera on saksalainen risteytysponi ja Viktoor "Wicy" on eestinponi.

IV pihatalli nelosessa asuu tallin vanhin asukas H.T.Rony, kärpäsen kimo risteysruuna. Rony on oman arvonsa tunteva herrasmies, joka toimii lapsenvahtina 2-vuotiaalle oripoika Piccikselle. Tässä tallissa asuu myös Winskyn ja Ciccyn äititamma Bianca (H.T. Bianca 1991, yksityishevonen).

V" vitostallissa" eli "Saaran tallissa" asuvat tietystikin Saaran kilpahevoset Veeti, Celvira ja Tatty ja Raijan Trixy.
Kenttä

Valaistu kilpakenttä on 40 x 60 metriä. Täällä pidetään tallikilpailuja noin kerran kuukaudessa. Useamman kerran vuodessa Hevoslaakson Ratsastajat HERA ry:n seurakilpailut. Kilpalajeina ovat: koulu-, este- ja lännenratsastus. Kentän vieressä on hyvä varustevarasto, jossa on kouluaidat ja estekalusto ja kaikenlaista länkkkärikivaa.

Kentän vieressä on hevosten temppurata,  lännenratsastuksen portti ja silta. Alue kehittyy koko ajan ja on kaikkien hevosten käytössä, ei vain länkkäreiden.
Päätypihatto

Siellä asuu tällä hetkellä astuva pintoarabi ori H.T. Hope Star eli Hoppis.: Cissy (H.T. Battle Star 2012) on vielä Virossa ruunausreissussa.

Pihapiiriä

Esteleirin kenttäharjoitukset