Nov 28 2014

Valoa kansalle

Published by under JotainIhanMuuta

Sarjassamme uutta ja ihmeellistä vuorossa on vilkkuhanskat. Yritys on saanut kickstart-rahaa ja ilmeisesti kykenee nyt tuottamaan rukkasia kauppojen hyllyille asti. Ei ihan mahdoton tuote. En tiedä miten hyvin vilkkuva valo näkyy suomalaisessa kesämaisemassa.

No responses yet

Nov 25 2014

Paikallaan pyöritystä

Published by under Treenaus

Viime viikolla oli iltaohjelmaa – myöhäistä sellaista – useimpana iltana, josta treenaus kärsi enemmän mitä lääkäri määrää. Tein kuitenkin kolmena päivänä pientä paikallaan pyöritystä, yhteensä kaksi tuntia ja vartti. Tästä viikosta uhkaa tulla vastaavanlainen, treenien puolesta löysä viikko. Tänään vaihtuu matkakohde, ja muistelen seuraavan hotellin salin olevan ihan toista luokkaa mitä reilun viikon ajan nauttimani komero on ollut. Perjantaina kotiin, jolloin olen ollut tien päällä melkein kaksi viikkoa.

Simolta tuli viesti, että Tracxin kamat ovat vihdoinkin saapuneet, joten niitä päästään tyypittämään viikonloppuna.

No responses yet

Nov 24 2014

Jälleen on aika päivittää

Published by under JotainIhanMuuta

WordPress on julkaissut kriittisen tietoturvapäivityksen. Tiedote on luettavissa täältä: https://wordpress.org/news/2014/11/wordpress-4-0-1/ Tiedote alkaa seuraavasti:

WordPress 4.0.1 is now available. This is a critical security release for all previous versions and we strongly encourage you to update your sites immediately.

Päivittämiseen menee edelleenkin noin minuutti.

 

No responses yet

Nov 23 2014

Pyöräilijän airbag

Published by under JotainIhanMuuta

Sarjassamme uutta ja ihmeellistä esittelemme tänään pyöräilijän turvavarusteen: mobiili turvatyyny. Ei ehkä ihan älytön, joskaan poikkeuksellisesti tällä kertaa en ryntää kauppaan ostamaan uusia kamoja.

No responses yet

Nov 16 2014

Bambi, Petteri Punakuono ja muuta villiä riistaa

Published by under Treenaus

On metsästystä.

Ja sitten on tällaista:

image

Etualalla ampujakoju. Takana ruokintapaikka ja ruokaa. Ensin opetetaan elukat hakemaan helppoa ruokaa ja metsästyskauden alettua ammutaan “villiä riistaa”.  Kuva otettu tieltä, josta on näppärä yhteys suoraan ampumapaikalle. #tosimiehetmetsästää

No responses yet

Nov 16 2014

Torstaista lauantaihin

Published by under Treenaus

Torstaina pidin pienen tauon keskellä päivää (Polar V800 pyytää istumistovin jälkeen liikkeelle) ja hakkasin puolisen tuntia halkoja. Savotassa lienen vähän yli puolen välin. Illalla tunnin koulutus, jonka aikana ajoin trainerilla tasavauhtisen löysän treenin.

Perjantai meni kokonaisuudessaan pelastusarmeijalle, enkä tehnyt mitään treeniä. Poikkeuksellisesti katsoin televisiota reilu pari tuntia, tätä en ole tehnyt pitkään aikaan.

Lauantaina kävin koiran kanssa pitkän lenkin metsässä. Kilometrejä ei kertynyt kuin vajaa kahdeksan, koska valitsemani reitti oli todella huonossa kunnossa. Alueella oli tehty laajasti hakkuita ja ulkoilureitillä oli pitkiä pätkiä erittäin vaikea edetä. Parikymmentä kiloa repussa ei sekään helpottanut ojien yli hyppimistä. Ihmettelen kaupungin välinpitämättömyyttä pitää ulkoilureitit kunnossa. Koira oli lenkin jälkeen väsynyt, mutta onnellinen.

No responses yet

Nov 13 2014

Keskiviikko 12.11. halkohommia

Published by under Treenaus

Eilen keskiviikkona eka verkkopalaveri alkoi klo 9.00 ja vika päättyi noin 12 tuntia myöhemmin. Onneksi keskellä päivää oli vähän reilu tunnin tauko. Tällöin pääsin viettämään laatuaikaa kirveen kanssa: hakkasin hulluna halkoja. Juniorin vastuulla on niiden heittäminen halkovarastoon, sen verran – ja vain sen verran – olen pystynyt ulkoistamaan metsätöitä muulle perheelle.

No responses yet

Nov 12 2014

Tiistai 11.11.

Published by under Treenaus

Aamulla omalla salilla, pitkästä aikaa. Nippa nappa kannattaa jatkaa salikortin ylläpitoa, sen verran harvakseltaan olen pystynyt omalla salillani käymään.

Illalla katsoin jälleen jenkkifutista ja ajoin reilun tunnin rauhallisen TV lenkin.

No responses yet

Nov 11 2014

Maanantai 10.11.

Published by under Treenaus

Tyttöjen kanssa taas pyöräilemässä, paitsi ettei tyttöjä ollut paikalla. Sen sijaan ajelin vetoja jenkkifutista katsellen. Oivallista ajanviihdettä.

 

 

No responses yet

Nov 10 2014

Pientä flunssanpoikasta havaittavissa

Published by under Treenaus

Ei mitään vakavaa, kuumetta tai sellaista, mutta sen verran palelee ja nenä vuotaa, että kohta viikon verran joutunut pidättäytymään treeneistä. Tänään meinasin kuitenkin ajaa koeajon uudella Tacx Bushidolla.

One response so far

Next »